Grandmaster Momme optaget i Hall of Fame i New York

Grandmaster og pioner inden for taekwondo Momme Knutzen, 8. Dan, er blevet optaget i Hall of Fame i New York. Ifølge det officielle brev fra Taekwondo Hall of Fame er anerkendelsen den højeste ære man kan opnå inden for taekwondo. Han æres i kategorien ”Lifetime Achievement” for hans mangeårige, flotte indsats og præstation inden for taekwondo. Den officielle optagelse foregik fredag d. 22. september under en ceremoni i New York.

I anledning af Mommes indsættes i Hall of Fame, afholdes der reception lørdag d. 30. september kl. 14-17 i Favrskov Taekwondo Klub, Thomsensvej 2B, 8370 Hadsten.

Momme Knutzen har vist vejen for mange børn, unge og voksne taekwondoudøvere. Siden 2006 har han personligt gradueret over 400 taekwondoudøvere til sortbælte. Momme har altid vægtet den mentale og fysiske udvikling højt hos den enkelte udøver inden for sporten. Samtidigt har der været stor fokus på fællesskabet og forståelsen for det andet menneske. Momme har siden 2011 været medlem af Kukkiwon Advisor Board.

Vi er meget stolte over at have en verdensstjerne i blandt os. 🙂

ET KÆMPE STORT TILLYKKE TIL MOMME. 

Momme har været i medierne i forbindelse med hans optagelse i Hall of Fame:

TV2 Østjylland

PingvinNyt

Randers Amtsavis: