Hold

Træning i Hadsten Hallen, Vestjysk Bank Arena, Hadbjergvej i Hadsten

Træningstider på H-H skolen i Hinnerup

Eagle Kids, Børn 5 – 9 ÅR

Børn i alderen 5 – 9 år har deres eget bæltesystem (Mon-bælter/Eagle Kids).  Systemet er tilpasset børns faktiske kunnen på dette alderstrin, og der er et særskilt børnepensum til Eagle Kids.

Holdene er for både piger og drenge.

Eagle Kids er målrettet for børn fra 5 års alderen, der gerne vil dyrke Taekwondo. Der er lagt meget leg ind i træningen af Taekwondo ligesom kravene i forbindelse med gradueringer er tilpasset børnenes alder.

Januar08-01-2015 107

Vi laver seje flyvespark og har det sjovt.

Januar08-01-2015 005

Ninja Piger:

For piger i alderen 6-9 år. Pigerne hører musik og lærer taekwondo igennem leg og bevægelse. I de fleste af legene er der indbygget styrketræning, så pigerne synes det er sjovt, mens de f.eks. laver mave- og armbøjninger. Når styrketræningen er en del af en leg, opdager de ikke, at det er styrketræning. Vi følger samme pensum som Eagle Kids.

Holdet er kun for piger.

Februar17-02-2014 006

I videoen kan I se lidt af det, vi laver.

Familietræning 4 – 10 år

Holdet er for familier med børn i alderen 4-10 år.
Træningen består af leg, opvarmning, taekwondo og lidt fysisk træning til sidst. Formålet er at få en sjov træning, og vi rummer alle børn og voksne.

Børn fra 10 år

Børn fra 10 år bliver gradueret efter det traditionelle Taekwondo bæltesystem. Kravene er forsøgt tilpasset, så alle har mulighed for at opnå de forskellige færdigheder, men også at alle kontinuerligt bliver udfordret.

Børn I:

For børn omkring 10 år, der gerne vil starte med at dyrke Taekwondo og for højt graduerede Eagle Kids/Ninja Piger, der gerne vil fortsætte og lære flere Taekwondo færdigheder. Der vil stadig være indbygget nogen leg i træningen, men der vil også være fokus på træning af flere teknikker.

Holdet er for både piger og drenge.

born begynder aug 2014

Børn & Unge:

Børn og unge fra 6. kup – 2. poom. Holdet er for højt graduerede børn og unge, og der vil blive lagt vægt på mere intensiv og specialiseret træning.

Holdet er for både piger og drenge.

Voksne begynder:

For alle voksne, der har lyst til at prøve kræfter med Taekwondo. Træning af teknikker og særlige færdigheder samtidig med god fysisk træning.

14.01.2015 274

Voksne øvede:

Højt graduerede voksne, der fortsætter træningen. Der vil være fokus på mere specielle teknikker, sådan at alle til stadighed bliver udfordret.

Maj30-05-2013 009

Kamptræning:

For alle klubbens medlemmer. Der trænes specifikt på teknikker, der anvendes i kampsituationer til diverse stævner.

E-mail vedr. alle hold til vores kasserer: connie@chungmoo.dk

Fight træning:

Super fed og sjov træning, hvor vi træner forskellige slag- og sparkekombinationer samt en masse kondition og styrkeøvelser. Der vil være fokus på boksetekniker og low kicks samt albuer og andre lækre slag/stød.
Kendskab til taekwondo ikke nødvendigt.
Taekwondopensum trænes ikke.

 

Hold for tidligere udøvere

Favrskov Taekwondo Klub tilbyder et nyt hold for tidligere udøvere. Vi tager udgangspunkt i den enkelte elev og tilrettelægger træningen, således alle kan følge med uanset, hvilke skader/udfordringer du har eller hvilket niveau du er på.

Det er aldrig for sent at starte igen. Vi hjælper og guider dig i gang.